Gizlilik

STAR ULUSLARARASI ÇİÇEKÇİLİK GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ 

İşbu Gizlilik Sözleşmesi Star Uluslararası Çiçekçilik İnternet Hizmetleri'in (“Star Uluslararası Çiçekçilik”) sahibi olduğu www.pendik-cicekci.com ve/veya sair internet sitelerine ilişkin gizlilik politikasını içerir. Star Uluslararası Çiçekçilik’in sahibi olduğu www.pendik-cicekci.com ve/veya sair internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki tüm yükümlülükleri ve kuralları kabul etmiş sayılmaktasınız. 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Star Uluslararası Çiçekçilik adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Star Uluslararası Çiçekçilik, Star Uluslararası Çiçekçilik iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir. 

Star Uluslararası Çiçekçilik, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaç ve ilgilere uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine bireyselleştirilmiş (kişiselleştirilmiş) erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır. 

Star Uluslararası Çiçekçilik müşterilerinin www.pendik-cicekci.com internet sitesinin mobil versiyonu-aplikasyonunun (akıllı cihaz uygulamasının) kullandığı hallerde alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de (konum verileri, incelenen ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) uygun teknik yöntemler ile alınabilir, ticari amaçlar ile Star Uluslararası Çiçekçilik, Star Uluslararası Çiçekçilik iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilecektir. 

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Star Uluslararası Çiçekçilik’e ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Star Uluslararası Çiçekçilik’e ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Star Uluslararası Çiçekçilik’e her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir. 

Star Uluslararası Çiçekçilik tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir. 

Müşterilerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletiler çerçevesinde bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır. 

Star Uluslararası Çiçekçilik’e ait internet sit ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; üçüncü kişilere ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Star Uluslararası Çiçekçilik’e aittir. 

Star Uluslararası Çiçekçilik üyelik iptal işleminizi info@starcicekcilik.net adresine e-mail göndererek veya Star Uluslararası Çiçekçilik Hesabım sekmesi altında yer alan Üyelik İptali seçeneği üzerinden işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz. 

Star Uluslararası Çiçekçilik işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler Star Uluslararası Çiçekçilik ve/veya www.pendik-cicekci.com internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Star Uluslararası Çiçekçilik'in zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır. Star Uluslararası Çiçekçilik'e aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. 

 

STAR ULUSLARARASI ÇİLİK

Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 5/D Pendik- İstanbul 

info@starcicekcilik.net 

Tel : 0216 384 7038 

Tel Faks: 0216 375 2424

Haftanın her günü çiçek dağıtım nasıl oluyor:

Pazartesi ve cumartesi arası sabah saat 09,00 ile saat 23,00 arası pendik ve civar semtlere teslimat yapılır.
Pazar günü sabah saaat 10,00 ila akşam saat 20,30 arası teslimat yapılır.
Özel günlerde öğretmenler günü, sevgililer günü, anneler günü, teslimat süresi tam gün olur, özel bir saat verilmez.
İstanbul bütün ilçe ve semtlerinde yerine göre kendi servisimiz, yerine göre şubelerimiz aracılığı ile aynı gün ve özenle siparişlerinizi teslimat yapmaktayız.

Türkiye bütün illerine aynı gün teslimat yapılabilir ama bazı ilçelerde çiçekçi üye olmadığı için müşteri temsilcisinden bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Yurtdışı siparişler bir gün önceden verilmesinde çok fayda vardır ama aynı günde gideceği ülkeye göre gönderilebilir.


Diğer Web Sitelerimiz.. Star ÇiçekçilikKartalKurtköyTuzla,